Translate

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ


Αγαπητοί μου ενορίτες Χριστός Ανέστη.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από τόσο διάστημα καραντίνας την Κυριακή 17 Μαΐου θα είναι και πάλι ανοιχτές οι θύρες των εκκλησιών μας με ελεύθερη προσέλευση των πιστών στην θεία λειτουργία και εν γένει σε όλες τις ιερές ακολουθίες.
Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει από την ΚΥΑ 12-5-2020 και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος θα εφαρμόσουμε αυτά που ορίζουν.
Στο ναό μας μπορούν να βρίσκονται συνολικά 10 άτομα, οι υπόλοιποι πιστοί μπορούν να μείνουν στους προαύλιους χώρους της εκκλησίας και να κρατούν την κανονική απόσταση που απαιτείται.
Στην κεντρική είσοδο του ναού, θα υπάρχουν τα απαραίτητα αντισηπτικά και ένας επίτροπος θα βρίσκεται εκεί που θα διευκολύνει τους πιστούς.
Για τις ιερές ακολουθίες που θα τελούμε στην ενορία θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα.
Την Κυριακή της Σαμαρίτειδος 17 Μαΐου ε.έ. στις 8.00π.μ. θα ψαλεί η ακολουθία του όρθρου και εν συνεχεία η Θεία λειτουργία
.
Όπως κάθε Κυριακή θα συνεχίσουμε την ζωντανή μετάδοση της θείας λειτουργίας για τους ενορίτες μας που δεν μπορούν να εκκλησιαστούν.

Σας περιμένουμε με λαχτάρα να σας συναντήσουμε στο κοινό μας σπίτι την εκκλησία μας και να μετέχουμε όλοι στο Κυριακό Δείπνο.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: