Translate

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ



Μέσα σε κλίμα  βαθιάς κατανύξεως  τελέσαμε απόψε την παράκληση στην Παναγία μας στον εορτάζοντα Ι.Ν. Υ.Θ. Μανδρακιωτίσσης που έψαλλαν οι ιερείς  με την Κερκυραϊκή ιδιαιτερότητα και  ψαλτική. 




Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως μας π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Αθανάσιος Κοκκινόπουλος Εφημέριος Αγ. Ιωάννου Πόλεως, π. Ευάγγελος Κούτρας Εφημέριος Αγ. Κυριακής Χρυσίδος, π. Χαράλαμπος Παντελιός Εφημέριος Πέλεκα, π. Γεώργιος Βλάχος Εφημέριος Αγ. Νικολάου Γερόντων , π. Σπυρίδων Μάνδυλας Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού και ο π. Σπυρίδων Τριαντάφυλλος Εφημέριος Αλεπού.


Μετά το πέρας της παρακλήσεως εν μέσω χιλιάδων πιστών Κερκυραίων και ξένων επισκεπτών του νησιού μας δια μέσου  των οδών της πόλεως έγινε η περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας μας με την συμμετοχή  της Φιλαρμονικής "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"  και  της χορωδίας μας υπό την Δ/νση του κ. Ιωάννη Καρύδη.






Στο Λιστόν έγινε δέηση και ο π.Θεμιστοκλής μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου και ευχήθηκε προς όλους να έχουν την χάρη και την ευλογία της Παναγίας μητέρας μας. 

2 σχόλια:

Emelia είπε...

Και του χρόνου! Αξιόλογη προσπάθεια εκλαμπρότατη! Η Παναγία μας να ενισχύει το έργο σας!

Ενορία Αγίου Ελευθερίου Κέρκυρας είπε...

Σε ευχαριστώ θερμά. Η Παναγία μας να σε ευλογεί!!!!!