Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου.
Από την ιστοσελίδα της μητροπόλεως παραθέτουμε το κάτωθι ανακοινωθέν.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου, Αρχιεπισκόπου Πενταπόλεως.  Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων κ. Νεκτάριος. Η Ιερά Μητρόπολις έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο έχει ως εξής:
Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011, παραμονή της εορτής και ώρα 6 το απόγευμα, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό προσκύνημα  του Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 7.30 -11 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης Κέρκυρας ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος θα τελέσει και χειροτονία διακόνου.
Όποιος θέλει να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο, μπορεί να το κάνει στα πλαίσια των ιερών ακολουθιών. Ο Μητροπολίτης μας δεν θα δεχθεί επισκέψεις στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ είναι θερμή παράκλησή του, αντί οποιουδήποτε δώρου, να γίνει προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (Αγίων Απόστόλων 3-5), ως έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου