Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Με μια σεμνή τελετή έγινε η απονομή των πτυχίων στους πρώτους  αποφοίτους της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων " Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ" από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο. 

Οι σπουδαστές της Σχολής έκαναν μια μικρή συναυλία υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη και καθηγητή της Σχολής κ. Γεωργίου Λαδοβρέχη. Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος  απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους σπουδαστές και τους συνεχάρη.


 στη συνέχεια  τίμησε πέντε Αρχιμουσικούς που διευθύνουν χορωδίες Ευρωπαϊκής Μουσικής με το ανώτατο παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως για την πολυετή προσφορά τους στην εκκλησιαστική μουσική.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο Αρχιμουσικός και διευθυντής της χορωδίας του ναού μας κ. Ιωάννης καρύδης τον οποίο συγχαίρουμε από καρδίας για την επάξια βράβευσή του.Μετά το τέλος του δευτέρου μέρους ο Σεβασμιώτατος απένειμε την ευλογία του στους Ιεροψάλτες των ενοριών . Αρκετοί ήταν παρόντες και τα παρέλαβαν οι ίδιοι ενώ για τους απόντες τα παρέλαβαν οι Πρόεδροι των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου