Translate

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η των Πατρέων σε πόλις ποιμένα κέκτηται....Ανδρέα σοφέ....

Η χάρις του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα μας αξίωσε μετά από αρκετά χρόνια να βρεθούμε στην πόλη των Πατρών και να συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη Ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πολιούχου των Πατρών.
Ευχαριστίες πολλές εκφράζουμε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο o οποίος μας κάλεσε να μετέχουμε τόσο στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό όσο και στην πολυαρχιερατική πανηγυρική θεία λειτουργία καθώς και στον Αιδεσιμολογιώτατο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση Προϊσταμένου  του  περικαλλούς  ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου.
Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον φίλτατο συν αδελφό Παν/τατο Αρχιμανδρίτη   π. Χρύσανθο Στελλάτο Διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού 《ΛΥΧΝΟΣ》 της Αποστολικής Εκκλησίας των Πατρών για την έμπρακτη αγάπη του προς εμάς αλλά και για την παραχώρηση του πλουσίου οπτικοακουστικού  υλικού που μας διέθεσε και σας κάνουμε συγκοινωνούς , ευχαριστούμε  και τους εκλεκτούς συνεργάτες του τον Μιχάλη, τον Δημήτρη και όλο το προσωπικό του σταθμού.
Εν μέσω χιλιάδων πιστών τελέσθηκε ο Μέγας πολυαρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και συγχορωστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Γλυφάδας κ. Παύλου, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου και του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

























































Δεν υπάρχουν σχόλια: