Translate

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Στον Ι.Ν.Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου μεταφέρθηκε  από νωρίς το πρωϊ η σωρός της μακαριστής μητέρας του Σεβασμιωτάτου Μητρπολίτου μας ο οποίος  τέλεσε την Θεία Λειτουργία  και εν συνεχεία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της αειμνήστου μητρός του Μαρίας. 
Στις 11π.μ. εψάλη  η νεκρώσιμος ακολουθία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου και συμμετεχόντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ελασσώνος κ. Βασιλείου,  Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ,  Σύρου, Τήνου κ. Δωροθέου, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, Κοζάνης κ. Παύλου, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιεροθέου, Πατρών κ. Χρυσοστόμου, Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγναντίου και Βαλεστίνου κ. Δαμασκηνού, πολλών κληρικών από τον Βόλο, την Κέρκυρα, και από άλλα μέρη της Ελλάδος.
Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Ο Αιδ/τατος Πρωτ. π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας εκ μέρους του Ιερού Κλήρου και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων μετέφερε στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και τους κατά σάρκα αδελφούς του τα αισθήματα σεβασμού και συμπάθειας για την εις Κύριο εκδημία της αειμνήστου μητρός του Μαρίας Ντόβα.  
























Αιωνία η μνήμη της κεκοιμημένης δούλης του Θεού Μαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: