Translate

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Εγκαίνια της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας”.


Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τέλεσε τον Αγιασμό στην ανακαινισμένη Γενική Κλινική Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας”.

Ο κ. Νεκτάριος εξήρε την προσωπικότητα του αειμνήστου Αλεξάνδρου Μάστορα, ιατρού, δημιουργού της Κλινικής και δημάρχου Κερκυραίων, τον οποίο σε όλη του την ζωή τον χαρακτήριζε η ανιδιοτελής προσφορά στον άνθρωπο και δη στον πάσχοντα. Ο άνθρωπος περνάει από αυτή την ζώη. Εκείνα που μένουν είναι τα έργα του.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος συμπλήρωσε ότι, λαμβάνοντας υπόψιν τις οικονομικές δυσχέρειες και στον τομέα της υγείας, πραγματικά το ιατρικό προσωπικό τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα υπερβάλλει καθημερινά εαυτόν, ούτος ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους ασθενείς να είναι όσο το δυνατόν οι βέλτιστες.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Κερκύρας συνεχάρη την οικογένεια του αειμνήστου Αλεξάνδρου Μάστορα, για τις εργώδεις προσπάθειές της, όπως επίσης το προσωπικό, αλλά και τους μετόχους της Κλινικής, με την ευχή Κύριος ο Θεός να δίδει την κατ’άμφω υγεία και δύναμη.








Δεν υπάρχουν σχόλια: