Translate

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΑΡΧΙΕΡΕΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΕΩΣ

«Ζούμε σε εποχή πνευματικής ατονίας και χρειαζόμαστε την αφύπνιση που μας προσφέρει η προδρομική φωνή», τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος στην προσφώνησή του προς το πυκνό εκκλησίασμα το οποίο συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020 στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου πόλεως Κέρκυρας.

Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε όλους να κρατήσουν την χαρά και την ελπίδα της θείας Επιφανείας και να ακολουθήσουν την οδό Εκκλησίας, η οποία διαφυλάττει τη διδαχή του αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ενώ εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή των πιστών!

Στην Θεία Λειτουργία τον θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Στέφανος Γκίκας και Αλέκος Αυλωνίτης, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, η Αντιπεριφεριάρχης Κέρκυρας κ. Μελίτα Ανδριώτη, η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Τόμπρου, όπως και ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, προς τον οποίο ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος για την ονομαστική του εορτή.
































 



Δεν υπάρχουν σχόλια: