Translate

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ

Στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμη του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Σουρβίνου από τα πνευματικά του παιδία επί τη συμπληρώσει ενός έτους από την εις Κύριο  εκδημία του.







4 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Αισθάνομαι μία σύνδεση πάντοτε με τον μακαριστό Παπα Κώστα,και ήταν και είναι οικείος, καθώς ήταν ο αδελφικός φίλος του δικού μου Πατέρα, και είχαν μεγάλες ομοιότητες ως προς την ακρίβεια, τη σοβαρότητα, τη συναίσθηση του Ιερουργήματός τους, τη φλόγα και την αγάπη στο Θεό και τον άνθρωπο,την αφοσίωση στην Αποστολή τους ως Εργάτες του Αμπελώνα. Τους φαντάζομαι να ιερουργούν μαζί τώρα στο Ουράνιο Θυσιαστήριο και να εύχονται..

oria είπε...

Αισθανομαι απογνωση και εκνευρισμο για μα μεινω κόσμια όσο μπορω που δημοσιευσατε ΧΩΡΙΣ την εγκριση ΜΑΣ τη φωτογραφια του νεκρου πατερα ΜΟΥ!!!! επιμενω στο ΜΟΥ και σας καλω ευγενικα να τη κατεβασετε αμεσως γιατι δεν εχετε δικαιωμα να παιζετε με τα αισθηματα μας .Ο Θανατος του πατερα μου δεν ειναι προιον ηδονοβλεψιας που μπορει ο καθένας να προβαλει . Αν δε κατεβει η φωτογραφια θα αναγκαστω να προβώ σ' αλλα μετρα...

ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ σαρκικη κόρη του πατερα Κωνσταντινου

Ενορία Αγίου Ελευθερίου Κέρκυρας είπε...

καλή μου Μαρία θα υπακούσω στην εντολή σου αμέσως αλά σε πληροφορώ ότι αναρτήθηκε από πολύ σεβασμό και εκτίμηση στον πατέρα σου κάτι το οποίο εσύ προσωπικά πάντα γνώριζες. Να έχεις την ευχή του.

Ενορία Αγίου Ελευθερίου Κέρκυρας είπε...

Ρεγγίνα να έχουμε την ευχή τους.