Translate

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ἹΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ"

Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας έγινς απόψε η παρουσίαση του τόμου ¨ΙΕΡΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ" που επανεκδόθηκε   από την "Ορθόδοξη Χριστιανική Αδελφότητα "ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ".


Παρουσιαστής της ωραίας αυτής εκδηλώσεως ήταν ο κ. Νικόλαος Παπαδημητρίου επίτροπος του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η τετράφωνη χορωδία του Ι.Ναού Αγίου Ιωάννου Πόλεως.
Η παρουσίαση του τόμου έγινε από τον κ. Κων/νο Θύμη Θεολόγο  -  Ιστορικό Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και από τον Παν/τατο Αρχιμ. π. Σεραφείμ Λινοσπόρη Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας.
Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της ΄Ενωσης Χριστιανών Επιστημόνων κ. Μαλαχά, ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων νομού Κερκύρας κ. Νικόλαος Μαυρωνάς, ο Αιδ/τατος Πρωτ. π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας και εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας. 
Ο Αιδ/τος Πρωτ. π. Αθανάσιος Κοκκινόπουλος Πρόεδρος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος Ἡ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ" ο και κοπιάσας για την επιμέλεια της εκδόσεως του τόμου αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην παρούσα έκδοση. 








κ. Νικόλαος Παπαδημητρίου









Δεν υπάρχουν σχόλια: