Translate

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Αγιασμός της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων Κερκύρας




Απόψε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος, τέλεσε τον Αγιασμό για την  έναρξη της νέας Ιεραποστολικής χρονιάς της Ενώσεως Επιστημόνων του νησιού μας, στο πλήρες ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας.


 

 





Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους επιστήμονες η φετινή χρονιά να είναι καρποφόρα και παραγωγική, καθώς επίσης κατέθεσε τον προβληματισμό του με τα ανησυχητικά δημοσιεύματα  των τελευταίων ημερών στον τύπο για την κατάργηση των ιερών συμβόλων στους δημόσιους χώρους όπως στα δικαστήρια , σχολεία κ.ά.













Μετά τον Μητροπολίτη μας τον λόγο πήρε η Πρόεδρος της ενώσεως κ. Ειρήνη Μαλαχά - Λούβρου που έκφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Ενώσεως προς την τοπική μας εκκλησία και ιδιαίτερα στον Επίσκοπό μας που με περίσσια αγάπη και φροντίδα στέκεται δίπλα στην ένωση μας. 


Κλείνοντας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν κατά το τρέχον Ιεραποστολικό έτος και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της Ενώσεως, προς δόξα του Αγίου Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: