Translate

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Σήμερα στις 9,30 το πρωί αφήχθηκε στο  αερροδρόμιο ἹΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΑΣΤΡΙΑΣ" της Κέρκυρας ο Μακαριπωτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ο Β΄. Στο Λιστόν στο πεντοφάναρο από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πιστοί καθώς και ο Ιερός Κλήρος του νησιού καθώς και οι τοπικοί Άρχοντες για να υποδεχθούν τον Πρωθιεράρχη της Ελλαδικής Εκκλησίας .
Στις 10π.μ. η πομπή με τον Αρχιεπίσκοπο έφθασε στο λιστόν που ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήριος Μικάλεφ υπεδέχθη τον υψηλό επισκέπτη στο νησί μας.


Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος αντιφώνησε τον κ. Δήμαρχο και απηύθυνε πατρικό χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους πιστούς.

 
Στη συνέχεια προπορευομένων των Μοναχών του ιερού κλήρου των παρευρισκομένων Σεβαασμιωτάτων Μητροπολιτών Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος, Διδυμοτείχου  και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνού, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κανώπου κ. Σπυρίδωνος, δια μέσου της οδού Νικηφόρου Θεοτόκη πορεύθηκαν προς τον Ι.Νααού του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος όπου εψάλη η επίσημη Δοξολογία .



Δεν υπάρχουν σχόλια: