Translate

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Δ΄ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Ιερατικό συλλείτουργο τέλεσε σήμερα ο Εφημέριος μας π. Δημήτριος στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης με τον Παν/τον Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιο Ιερατικό Προϊστάμενο του ως άνω ναού και του συν εφημερίου του Αιδ/τάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιακώβου, με τη συμμετοχή στη Θ. Λειτουργία της χορωδίας μας.












Το Ιερό Βήμα γεμάτο παιδία





Στον ασφυκτικά κατάμεστο περικαλλή ναό στο τέλος της Θ. λειτουργίας ο π. Αντώνιος πρόσφερε στον π. Δημήτριο αναμνηστική πλακέτα εις ανάμνηση της σημερινής επισκέψεως μας στην Ενορία και την πόλη τους.


Στην φωτογραφία οι π. Αντώνιος, π. Δημήτριος, κ. Ιωάννης Καρύδης και κ. Γεώργιος Αρκούδης.



Ο π. Δημήτριος λαμβάνοντας την πλακέτα ευχαρίστησε θερμά τον π. Αντώνιο και όλους τους συνεργάτες του για την "Δεσποτική ξενία" που μας προσέφεραν αυτό το τριήμερο και τους προσκάλεσε όταν μπορέσουν να έρθουν στην Κέρκυρα και στο ναό μας να συνεορτάσουμε σε μία από τις πανηγύρεις μας.



Στη συνέχεια πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα και στον χοράρχη μας κ. Ιωάννη Καρύδη για την άψογη εμφάνιση της χορωδίας μας τόσο  στην ακολουθία των Χαιρετισμών όσο και κατά την σημερινή Θ. Λειτουργία.
Επίσης στον χορωδό και Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής των Κοινοπιαστών κ. Γεώργιο Αρκούδη πρόσφερε μια Ασημένια Εικόνα του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου της Θεσσαλονίκης και του έκανε ανοικτή πρόσκληση να συμμετέχει σε μιά πανήγυρη του ναού με την μπάντα των Κοινοπιστών.


Σε όλες τις εκδηλώσεις παρόν ήταν και ο κ. Ιωάννης Καλαιτζόγλου Πρόεδρος της Ενώσεως των Κερκυραίων της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται σε πολλούς πολιτιστικούς και κοινωνικούς τομείς και προβάλλουν την ιδιαιτέρα πατρίδα μας την Κέρκυρα.
Σε επόμενη ανάρτησή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ορισμένα βιντεοσκοπημένα  αποσπάσματα από την σημερινή Θ. Λειτουργία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: