Translate

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014 τις Δικαστικές Φυλακές Κέρκυρας, όπου παρέδωσε δέματα για όλους τους κρατουμένους, ανεξαρτήτως καταγωγής και θρησκεύματος, δείχνοντας την αγάπη της Εκκλησίας προς τον άνθρωπο. Κατόπιν, επισκέφθηκε το Γηροκομείο των Ρωμαιοκαθολικών, το Ψυχιατρείο και την Πολυκλινική, όπου βρέθηκε κοντά στους μοναχικούς και δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Το πρωί της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 μοίρασε 250 δέματα σε άπορες οικογένειες, στα πλαίσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της τοπικής Εκκλησίας, ενώ συμπληρωματικό αριθμό δεμάτων, δια της Ιεράς Μητροπόλεως, προσέφεραν οι Κερκυραϊκοί Σύλλογοι των ΗΠΑ. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους προσφέροντας, όπως επίσης και τους εθελοντές της Ιεράς Μητροπόλεως που εργάστηκαν για την προετοιμασία της διανομής των απαραίτητων αυτών ειδων.
Το απόγευμα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ μικρή χορωδία τραγούδησε τα κάλαντα κατά το κερκυραϊκό ιδίωμα. Ο κ. Νεκτάριος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους ασθενείς και να τους ευχηθεί για τις άγιες ημέρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: