Translate

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ" ΤΟΥ π. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ


ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί στο ξενοδοχείο CARAVEL θα γίνει, στα πλαίσια της 5ης έκθεσης ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου που διοργανώνουν οι εκδόσεις «Εν Πλω», παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Κερκύρας και Παξών και εκπαιδευτικού, με τίτλο: «Με τον καιρό να είναι κόντρα- για νέους και γονείς που ελπίζουν».
Το βιβλίο αποτελεί μία πρόταση ελπίδας σε νέους και σε γονείς, αναφέρεται στα σύγχρονα προβλήματα και τις προκλήσεις που οι νέοι και η οικογένεια αντιμετωπίζουν σήμερα, ενώ είναι στηριγμένο στην διακονία και την εμπειρία του λόγου της εκκλησιαστικής παράδοσης και της ζωής της πίστης. Αποτελεί ταυτόχρονα μία πρόταση μαρτυρίας στο σήμερα, χωρίς φόβο για τον κόσμο, αλλά και με επίγνωση της διαχρονικότητας της αλήθειας της Εκκλησίας, η οποία είναι στηριγμένη στο πρόσωπο του Χριστού, Αυτού που χρειαζόμαστε και μας λείπει.
Τη παρουσίαση θα κάνουν ο π. Αναστάσιος Μπαστούνης, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Ιλίου και θεολόγος, καθώς και η κ. Σοφία Χατζή, συγγραφέας και παραγωγός στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», ενώ ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης κ. Νίκος Σαμπαζιώτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το βιβλίο κυκλοφορείται από τις εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: