Translate

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Χθές το βράδυ στον κατάμεστο Ιερό ναό αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου μετά την ακολουθία του Νυμφίου η Φιλαρμονική "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"και η ΧΟΡΩΔΊΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ μας απογείωσαν πνευματικά με τις υπέροχες μουσικές εκτελέσεις τους. 
Το πρόγραμμα είχε ως εξής:




Από την Φιλαρμονική "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" θα παραθέσουμε δύο κομμάτια το πρώτο είναι του Ε. Morrikone " GABRIEL' S OBOE"  Σόλο OBOE  έπαιξαν οι Ειρήνη Δελλή και η Σύλβια Βέργη σε διασκευή και ενοργάνωση του Αρχιμουσικού Μιχάλη Μιχαλόπουλου.

Το δεύτερο είναι του G. Donizzeti το  UNA FURTIVA LAGRIMA" σε ενοργάνωση του μακαριστού αρχιμουσικού Γεωργίου Περούλη υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Μιχαλόπουλου. Σόλο Eupfoniym ο Φώτης Τσιτσόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Καποδίστρια απέδωσαν επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους.
Θ. Πολυκράτης "ΕΠΙ ΠΩΛΟΥ ΟΝΟΥ" μεγαλυνάριον


Κ.Βλάχου "ΟΤΑΝ ΕΛΘΗΣ Ο ΘΕΟΣ" 
Κοντάκιον Διασκευή Π. Σπίνουλα


Θ. Πολυκράτη "ΕΞΗΓΕΡΘΗ" Κοινωνικόν


Θ. Πολυκράτη "ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ"


"ΑΙ ΓΕΝΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ" Εγκώμια



Στο αρμόνιο ήταν η κ. Νίκη Στογιάννου.
Να συγχαρούμε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, ιδιαίτερα τους Μουσικούς και τους χορωδούς εξαιρέτως δε το άξιο Διοικητικό Συμβούλιο  και τον πρόεδρο του κ. Σπυρίδωνα Κοσκινά που μας έκανε και την τιμητική πρόσκληση να μεταλάβουμε και εμείς από  τα νάματα της μουσικής πανδαισίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: