Translate

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Κάθε χρόνο από την ημέρα της ενθρονίσεως του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έχει καθιερώσει να προσκαλεί τους φοιτητές του νησιού μας που έχουν έρθει για τις χριστουγεννιατικες διακοπές να τους  συναντά και να κόβει την βασιλόπιτα και να αναπτύσσει   ένα θέμα σε σχέσει με τους νέους και τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



Την εκδήλωση πλαισίωσε η μπάντα της Φιλαρμονικής "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" 



Εκτός των φοιτητών και των γονέων τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφεριακός Διευθυντής Μέσης Εκπαιδεύσεως κ. Τηλέμαχος Γαβαλάς, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σωτηρία Τρύφωνα και ο Προϊστάμενος Δ/μιας Εκπαίδευσης κ. Κων/νος Λάντζος ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Σκούρτης οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό καθώς και ο Αστυνομικός διευθυντής κ. Γιώτης.


Λόγω του γνωστού κρυολογήματος του Σεβασμιωτάτου την ομιλία του ανέθεσε να την εκφωνήσει ο Γενικός αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός.


Στο τέλος της εκδηλώσεως απενεμήθησαν βραβεία στους πρωτεύσαντες από κάθε Λύκειο του νομού.
Σε όλους τους παρισταμένους φοιτητές δόθηκε το νέο βιβλίο του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας που πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησε με τίτλο "Η εκκλησία που επιμένει"Διάλογος ευθύνης για τη νέα γενιά.









Δεν υπάρχουν σχόλια: