Translate

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣ Ι.Ν.ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Σήμερα Κυριακή  του Ασώτου 31 Ιανουαρίου 2010 οι χορωδίες Πέλεκα και Αγίου Ελευθερίου υπό την Διεύθυνση του καταξιωμένου χοράρχου μας κ. Ιωάννη Καρύδη έψαλλαν στην Θ. λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων  Πειραιώς. Στον ως άνω Ιερό Ναό επί πενήντα έτη και πλέον εφημερεύει ο πολυσέβαστος π. Γεώργιος Κρητικός Κερκυραίος Πελεκιάτης την καταγωγή, συλλειτούργησαν μαζί του ο κατά σάρκα υιός του π. Μεθόδιος Κρητικός Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Περαιώς οι άλλοι τρεις συν εφημέριοι π. Βασίλειος  Τσιμούρης, π. Δημήτριος Κατσουρός, π. Αναστάσιος Βασιλόπουλος και οι συνοδεύοντες τις χορωδίες π. Χαράλαμπος Παντελιός και π. Δημήτριος Κοσκινάς

.
Προ της απολύσεως ο π. Γεώργιος συγκινημένος  μίλησε με θερμά λόγια τόσο για την χορωδία όσο και για τους συνοδούς ιερείς εκδηλώνοντας  για πολλοστή φορά την αγάπη του στους συμπατριώτες του. Ο π. Χαράλαμπος ως αντίδωρο αυτής της πατρικής και αδελφικής αγάπης των πατέρων της Ενορίας των Αγίων Αναργύρων πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας εις ανάμνηση της επισκέψεως μας.
 

 Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας στην αίθουσα του Ναού πρόσφεραν σε όλους τους Κερκυραίους πλούσιο κέρασμα. 
Και από αυτή τη θέση ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μερίμνησαν για την υποδοχή, φιλοξενία, και αγάπη που πλουσιοπάροχα μας παρείχαν, και να ευχηθούμε πάντοτε τέτοιες επιτυχίες και άξιες εκδηλώσεις να  γίνονται.





Ι Ναός Αγίων Αναργύρων Καραβά Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: