Translate

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΗΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ


Με πάνδημη συμμετοχή των κατοίκων  της περιοχής του τέως Δήμου Θιναλίων τιμήθηκε η μνήνη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους. Το πρωί τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της περιοχής π. Ρωμανού Κανιτάκη και των εφημερίων του Δήμου Θιναλίων. 





Η πολυμελής μικτή χορωδία του Δήμου έψαλε στη θεία λειτουργία και στην Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του αγίου Χαραλάμπους.







Μετά τη Θεία Λειτουργία μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Σεπτής Εικόνος με τη συμμετοχή των Σχολείων της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας του τέως Δήμου Θιναλίων.









Παρόντες ο Δήμαρχος της Κέρκυρας κ. Γιάννης Τρεπεκλής, ο πρώην Νομάρχης και επί πολλά χρόνια Δήμαρχος Θιναλίων κ. Γιώργος Μαχειμάρης, οι πρώην Δήμαρχοι Θιναλίων κ. Σπύρος Βάρελης και Κασσωπαίων και νύν Αντιδήμαρχος Κέρκυρας κ. Πανταζής. Αρκετοί Δημοτικοί και Περιφεριακοί Σύμβουλοι.






Να ευχαριστήσω την καλή συγχωριανή μου Σπυριδούλα που έχει το studio Lollas και μου δώρησε τις φωτογραφίες που  ανάρτησα με σκοπό όπως μου είπε να "γνωρίσουν και άλλοι το χωριό μας".Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: