Translate

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΙΕΡΕΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014

Με την ακολουθία του αγιασμού άρχισε από σήμερα και επίσημα η έναρξη της νέας ιεραποστολικής χρονιάς της Μητροπόλεως μας.
Πρώτη μέρα και για το Φροντιστήριο Στελεχών μετά τον αγιασμό έγινε η επίδοση των διοριστηρίων και αμέσως ο Αιδ/τατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας εισηγήθη του θέματος Παράδοση και Ανανέωση στην Εκκλησία και στην Κατήχηση, στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος υποδειγματικά μαθήματα από την παράδοση και τη σύγχρονη πραγματικότητα στη  θεματική ενότητα: Ο εγωισμός διαλύει την αγάπη.
Και στο τρίτο μέρος δόθηκαν οδηγίες για την χρήση του κατηχητικού βοηθήματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

















1 σχόλιο:

Unknown είπε...

θα σας παρακαλέσω αν είναι δυνατών να παραλάβω και γω το βοήθημα για τα κατηχητικά διότι εδώ στην Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως δεν έχουμε κάποια ιδική βοήθεια εμείς οι κατηχητές...εγω π.χ κάνω σε φοιτήτριε και νέες μητέρες και κάθε τόσο ψάχνω πολλλές ώρες για να βρώ τρόπο να μεταφέρω κάποιαπρ΄γματα σε νέα παιδιά...ονομάζομαι Βιβή Βινδένα μένω στην Δ/νση Ρηγα φερραίου 9 68100 Αλεξανδρούπολη..θα παρακαλούσα επίσης να δώσεται του ςεγκάρδιους χαιρετισμούς στον π.Θεμιστοκλή που χάριν στο βοήθημα του με τα θεμετα τραγουδιών φέτος στην κατασκήνωση Κωσταντινούπολης κατορθώσαμε τα νέα κορίτσια και αγόρια να έρθουν πιο κοντα στην έννοια θεός... ευχαριστώ