Translate

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή της τοπικής μας εκκλησίας σε Ανοιχτή Συζήτηση -Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης



Διοργανώθηκε στην Κέρκυρα από το Δίκτυο Ψυχικής Υγείας και το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Κέρκυρας μία Ανοιχτή Συζήτηση -Εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στον προαύλιο χώρο του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας με παρουσία όλων των τοπικών φορέων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κοινή δράση. 
Πρόσκληση έλαβε από του διοργανωτές και η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας- Παξών και Διαποντίων Νήσων η οποία εκπροσωπήθηκε από τον υπηρετούντα για 25 χρόνια στο Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος του Ψυχιατρείου, πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Κούτρα. 
Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς θεσμικών, και κοινωνικών φορέων αλλά και φυσικών προσώπων με εκπροσώπηση όλων των απόψεων, και η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, ενώ οδήγησε σε προγραμματισμό συντονισμένων στοχευμένων  κινήσεων. Η τοπική εκκλησία δια του εκπροσώπου της, είχε δυναμική τοποθέτηση και δήλωσε την ενεργητική υποστήριξη και τη συστράτευση στην προσπάθεια όλων των φορέων για την προστασία των δομών του Δικτύου Ψυχικής Υγείας στην Κέρκυρα.
Λεπτομέρειες για το μεγάλο αυτό ζήτημα εδώ 
Ακολουθούν κάποια στιγμιότυπα της εκδήλωσης: 


Ολόκληρη η εκδήλωση εδώ:
http://ygeia-pronoia-corfou.blogspot.gr/2014/06/blog-post_24.html

http://tkaridipsynk.blogspot.gr/2014/06/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: