Translate

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στην Κέρκυρα στις 7 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 το βράδυ στο Παλαιό Φρούριο, με την συμμετοχή της Χορωδίας Κερκύρας (Ανδρικό και Παιδικό τμήμα) και της Φιλαρμονικής ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Η προπώληση θα γίνεται από τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, από το Ιερό Προσκύνημ...α του Αγίου Σπυρίδωνος, από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως ΘΑΒΩΡ (Πλακάδο του Αγίου), από το Καπνοπωλείο του Ν. Αγάθου έναντι του "Δήμητρα Μάρκετ" στην Πίνια και από άλλα σημεία, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μέχρι το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα τιμώνται 12 Ευρώ.

Κατά τη συναυλία θα ήταν εξαιρετική βοήθεια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως η προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραλαμβάνονται κατά την επίδειξη των εισιτηρίων.
Αν θα υπάρξουν έσοδα από τη συναυλία την οποία διοργανώνει το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300 χρόνων από το θαύμα του Αγίου με το οποίο έσωσε την Κέρκυρα από την Οθωμανική πολιορκία του 1716, θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Κέρκυρα, Λευκίμμη, Σιδάρι, Κανάλια) και των τριών Διενοριακών Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας (Μανδρακίνας, Ανεμόμυλου, Μαντουκιού) μέσω των οποίων 200 οικογένειες σε μηνιαία βάση και 200 άνθρωποι σε καθημερινή βάση εξασφαλίζουν τα προς το ζην και μία μερίδα φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: