Translate

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Εκδήλωση Ενώσεως Πολυτέκνων Κέρκυρας.



Το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Δημοτικού  Θεάτρου, εκδήλωση της Ενώσεως Πολυτέκνων Κέρκυρας, κατά την οποία βραβεύτηκαν αριστούχοι μαθητές και φοιτητές και ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα.
Στην εκδήλωση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνος Κωνσταντάς, Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Κερκύρας, ο οποίος μετέφερε τις ολόθερμες ευχές του κ. Νεκταρίου, μέλους πολύτεκνης οικογένειας και εκείνος. Ο π. Ιουστίνος επεσήμανε την συνεχή αρωγή της τοπικής Εκκλησίας προς τις πολύτεκνες οικογένειες. Με την χάρη του Θεού πολλοί Ιερείς της Κέρκυρας είναι πολύτεκνοι. Η Ιερά Μητρόπολις και προσωπικά ο Σεβασμιώτατος πιστεύει ότι η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας θα πρέπει να είναι διαρκής, ιδίως στην σημερινή εποχή, που η πατρίδα μας μαστίζεται από το δημογραφικό πρόβλημα.
Καταλήγοντας ο π. Ιουστίνος, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της Ενώσεως Πολυτέκνων Κέρκυρας κ. Μιχάλη Κόντη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τόνισε ότι τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών είναι πρότυπα για την Ελληνική κοινωνία. Τα παιδιά αυτά αναλογιζόμενα τις δυσκολίες της ζωής, ωριμάζουν γρηγορότερα και χαρακτηρίζονται ως αγωνιστές της ζωής.
Εν συνεχεία ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα της Ενώσεως Πολυτέκνων Κέρκυρας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: