Translate

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

                 Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022 έγινε στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας «ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ», γιορτή για την λήξη του σχολικού έτους 2021-2022.

                Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της διευθύντριας κ. Βασιλικής Όμπαλη και των παιδαγωγών τους,  παρουσίασαν μία όμορφη παράσταση με θέματα τα χρώματα και την ελπίδα που δίνει ο Χριστός στην ζωή μας, ενθουσιάζοντας τους γονείς και τους συγγενείς τους που παραβρέθηκαν.

                Τον ενθουσιασμό και την χαρά του εξέφρασε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος , αφού συνεχάρη την διευθύντρια  και τις παιδαγωγούς, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, παρά τις δυσκολίες, τόνισε ότι ο ίδιος ως πνευματικός πατέρας χαίρεται και καμαρώνει για τα παιδιά που είναι αθώα και άκακα στην καρδιά, ενώ μας βοηθούν όλους να αισθανθούμε την χαρά της παρουσίας του Θεού στην ζωή μας. Η τοπική Εκκλησία, είπε ο κ. Νεκτάριος, θα συνεχίσει να δίνει αυτή την μαρτυρία της παιδείας και της νουθεσίας του Κυρίου στην παιδική ηλικία, εκφράζοντας και τους γονείς, καθώς  όλοι είμαστε η Εκκλησία.

                Ο σταθμός θα συνεχίσει την λειτουργία του όλο το καλοκαίρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: