Translate

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ π. ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ


Οι παλιοί συμμαθητές και φίλοι του μακαριστού πλέον π. Ανδρέα Μπολοβίνου ως ένδειξη σεβασμού απείρου εκτιμήσεως και αγάπης συγκεντρώθηκαν στον Ι. Ναό μας του Αγίου Ελευθερίου  για  να ενώσουν τις προσευχές τους υπέρ αναπαύσεως του αγαπητού μας π. Ανδρέα. Ο π. Δημήτριος συνδεόταν μαζί του από τα μαθητικά χρόνια  και διατηρούσαν πνευματικό σύνδεσμο και μια ειλικρινή φιλία έως τέλους.
Η θλίψη όλων ήταν μεγάλη και ο καλός λόγος από όλα τα χείλη πλούσιος. Ο π. Δημήτριος συγκινημένος στο τέλος είπε λίγα λόγια για τον καλό φίλο, τον άξιο και ανάργυρο επιστήμονα αλλά προ πάντων  τον ακάματο εργάτη του Ευαγγελίου, τον ποιμένα των ψυχών και των σωμάτων. Ευχαρίστησε τον Θεό που είχαμε τέτοιο φίλο που μας έκανε υπερήφανους γιατί τίμησε με την προσωπικότητα του   την αγαπημένη του Κέρκυρα και όπως χαρακτηριστικά έλεγε "Η Κέρκρυρα θα είναι πάντα η Ιθάκη μου" αλλά και την εκκλησία μας.
Ευχήθηκε όπως ο Αρχηγός της Ζωής και του Θανάτου τον αναπαύσει εν χώρα δικαίων και το χώμα της Μάνης που τον σκέπασε να είναι ελαφρύ.
Αγαπητέ και φίλε αδελφέ και συλλειτουργέ Αιωνία σου η μνήμη.














Δεν υπάρχουν σχόλια: