Translate

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Eκδήλωση τιμής γιά τα 20 χρόνια Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας στην Νότια Κέρκυρα

 


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την εκλογή, χειροτονία και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, οι Αρχιερατικές Περιφέρειες Νοτίου Κερκύρας, Μειλιτειέων σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας και άλλους τοπικούς φορείς, διοργανώνουν εκδήλωση τιμής, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκίμμης (Ριγγλάδες), με ελεύθερη είσοδο. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη Νοτίου Κερκύρας, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λέσση και το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Κερκύρας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία Λευκίμμης, το Παραδοσιακό Φωνητικό Σύνολο της Ενορίας Υ.Θ. Ευαγγελιστρίας Λευκίμμης, το μουσικό σχήμα του μουσικοσυνθέτη κ. Σπύρου Σαμοΐλη με συμμετοχή της Χορωδίας Πετριτή και η Εκκλησιαστική Χορωδία Περιβολίου. 

Τιμητική αναφορά στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας θα κάνουν: Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Λινοσπόρης, Ιεορκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Δημήτριος Βασιλειάδης, Αρχιερατικός Επίτροπος Νοτίου Κερκύρας και ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Σπυρίδων Λέσσης, Αρχιερατικός Επίτροπος Μελιτειέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: