Translate

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Με επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» έγινε το απόγευμα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019 η χριστουγεννιάτικη γιορτή των νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το γυναικείο τμήμα της Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ, το προνηπιακό τμήμα του Βρεφονηπιακού σταθμού ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ, οι ενορίες Αγίου Γεωργίου Μαντουκιού, Αγίων Πάντων Κέρκυρας, Αγίων Πάντων Γουβιών, Αγίας Κυριακής Χρυσηίδος, Οδηγήτριας Πεντατίου, ενώ στο κλείσιμο συμμετείχε το παιδικό τμήμα της Χορωδίας Κερκύρας, υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας Καλλιαρίδου. Μία εξαιρετική παρουσίαση με πολυμέσα είχε το Γραφείο Νεότητος με θέμα ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ.

Ενθουσιασμένος και συγκινημένος ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος ζήτησε από όλους τους παρευρισκομένους να γιορτάσουν χωρίς κακία στην καρδιά την Γέννηση του Χριστού, να Τον θεωρήσουν παρόντα στην ζωή τους, να λειτουργηθούν και να κοινωνήσουν, ενώ συνεχάρη το Γραφείο Νεότητος, τις ενορίες που συμμετείχαν και την Χορωδία Κερκύρας για το εξαιρετικό πρόγραμμα.

Την επιμέλεια του προγράμματος είχαν οι συνεργάτες του Γραφείου Νεότητος π. Γεώργιος Μπογδάνος και π. Σπυρίδων Τριαντάφυλλος, ενώ την γιορτή παρουσίασε η Ελένη Ρίζου.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια: